ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Надаючи свою згоду на обробку персональних даних при реєстрації на Сайті, оформленні замовлення, при надсиланні повідомлень через форму зворотного зв’язку або передачі даних фахівцю по роботі з клієнтами по телефону, ви погоджуєтеся з Політикою і її застосуванням при обробці ваших персональних даних:

Надаючи свої персональні дані Продавцю, Клієнт погоджується на їх обробку Продавцем, в тому числі для виконання своїх зобов’язань перед Клієнтом в рамках цієї оферти

  • для реєстрації та ідентифікації покупця;

  • для відновлення паролю;

  • в маркетингових цілях: аналіз, повідомлення про новини та акційні пропозиції шляхом SMS, e-mail тощо; 

  • для виконання зобов’язань перед покупцем;

  • для виконання вимог законодавства щодо захисту прав споживачів;

  • для виконання інших вимог законодавства України.

Ви надаєте свою згоду на передачу ваших персональних даних третім особам для виконання Natili зобов’язань перед покупцем, в т.ч. кур’єрам для доставки товару, для здійснення оплати за товар, а також у випадках, передбачених законодавством.

Клієнт може відмовитися від отримання розсилок, від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин одним із зазначених способів:

Клієнт може вибрати параметри розсилки або відмовитись від неї на Сайті;

Клієнт може звернутися в Службу по роботі з клієнтами, відправивши електронного листа на адресу natili.underwear@gmail.com або зв’язавшись з фахівцями служби підтримки клієнтів по телефону +380 96 429 03 00.

Продавець має право використовувати технологію «cookies». «Cookies» не містять конфіденційну інформацію. Відвідувач сайту або клієнт дає згоду на збір, аналіз і використання cookies, в тому числі третіми особами для цілей формування статистики та оптимізації рекламних повідомлень.

Продавець отримує інформацію про ip-адресу відвідувача Сайту https://www.natili.com.ua. Дана інформація не використовується для встановлення особистості відвідувача.

Продавець має право здійснювати записи телефонних розмов з Клієнтом. При цьому Продавець зобов’язується: запобігати спробам несанкціонованого доступу до інформації, отриманої в ході телефонних переговорів та/або передачі її третім особам, які не мають безпосереднього відношення до виконання Замовлень, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Ми цінуємо Ваше право на приватне життя і нерозголошення Вашої персональної інформації. Дана Політика конфіденційності – правило, яким користуються всі співробітники нашого інтернет магазину, і регламентує збір та використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана під час відвідування нашого веб-сайту https://www.natili.com.ua, при використанні інтернет магазину, при замовленні, листуванні або телефонній розмові.